Kutyabaj

Röff. Don Diego de la Dinnye jelentkezik.Én lenni amerikai staffordshire terrier. Lenni okos, szép satöbbi. De ezt majd mindenki úgyis meglátja az itt található képekből.

Legutóbbi beleugatás

  • Kozika: @ICS_Kata: Köszönöm a szőrös nevében is :) a gyerekek is imádják, ha vigyorog, amit elég sokszor s... (2010.04.23. 20:27) Ó, ember...
  • ICS_Kata: Gyönyörűséges kutyus! Tetszik a mosolya. :) (2010.04.23. 20:18) Ó, ember...
  • don Diego de la Dinnye: Köszi, utánanézek! Bár időhiány miatt nincs túl sok bejegyzés mostanában (2010.04.20. 19:58) Ó, ember...
  • Kishold: Nagyon kellemes a blogod olvasni! Biztosan versenyeztetned kellene a www.blogverseny.info oldalon ... (2010.04.20. 15:09) Ó, ember...
  • Kozika: köszi! valóban gyönyörű! (2009.07.26. 22:35) Erőemelő
  • Utolsó 20

Tappancsnyom

ani (1) archie (1) autó (2) barnie (6) bence (1) boci (5) bolhás (8) csibész (4) csont (1) dilidodó (20) foltos (3) gyalog galopp (2) gyerkőc (4) hellókarácsony (1) (1) houdini (6) jenny (4) kép (108) képregény (1) kert (6) kiképzés (17) kötél (3) kullancs (1) kutya (114) labda (6) lizzie (1) malacka (61) minimalac (11) nyár (1) pici (5) politikus (1) röné (1) rongy (3) séta (3) szultán (1) tibi (1) video (11) víz (1) zokni (4)

Séta

2008.10.22. 12:31 | don Diego de la Dinnye | Szólj hozzá!

Címkék: kép kutya séta malacka jenny dilidodó

Gazdi elővette a pórázt és a hámot. Először nem tudtam, mit akar, mert már teljesen elfelejtettem, mire is jók ezek a dolgok. De aztán eszembe jutott: SÉTA!!!

Először a szomszédba mentünk, ahol a gyerekkori szerelmem lakik a gazdájával. Meg 2 másik kis szőrös seggdugasszal, akik a drótkerítést rágták, amikor észrevettek.

 
Dodlicsek még csak annyit ért az egészből, hogy nem a kertben van. Majd rájön mindjárt.


Aha, most vette észre az anyját. A gazdi szerint még sose ült ilyen sokáig ilyen fegyelmezetten.


"ANYUUU"-gondolta Dodó. "ASSZONY!!"-gondoltam én

Ez után végre elindultunk a szabadba, ahol ész nélkül lehet rohangálni. Alig vártam, hogy a gazdi elengedjen, és kergethessem a... mit is? Ja, mindent, amit csak látok. Madár, bogár, Jenny, mindegy. Futááás!


Úristen, Dodót megtámadta valami kórság! Ott lóg a szájából!
Hogy lehet valakinek ekkora nyelve? A csajok majd örülnek neki.


Élvezem a rohangálást, de szerintem ez látszik is a fejemen.


Dodó nem nagyon merte átugrani az árkokat. Ez a kép akkor készülhetett, amikor az ész nélküli rohanás közben nem vette észre, hogy árok van előtte, és reflexből átugrotta.


Agyatlan vágta


Egy természetjáró fotózta a fenti képet, amin egy torzszülött szörnyeteg látható, a mező réme. A kép sajnos homályos, a szörny túl gyorsan mozgott. A természetjárót azóta keresik. Csak a fényképezőgépét találták meg eddig.


Futóverseny. Vagy "vágj minél hülyébb fejet"-verseny, ízlés szerint.


Öröm-bódottá'


A bejegyzés trackback címe:

https://kutyabaj.blog.hu/api/trackback/id/tr11724531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása